A nyár beköszöntével érthetően. egyre nagyobb hangsúly kerül a fürdőruhadivatra is,  a teltebb alkatúak is megkezdik a tökéletes fürdőruha utáni hajszát. Nem kell lemondanod a tökéletes fürdőruháról! Ha teltebb alkat vagy, akkor is lehetsz ugyanolyan csinos, mint a vékonyabb alkattal rendelkező nők, azonban az tény, hogy valamivel nehezebb megszerezni a megfelelő ruhadarabokat. Ami viszont a divatban az egyik legfontosabb új dolog, hogy a gyártók nem csak hagyományos méreteket készítenek, hanem egyedi, nagyobb ruhákat is.

A nagy méretek esetében alapvető, hogy a megfelelő minőségű alapanyagok kerüljenek felhasználásra, e mellett pedig a a fazon, a mellkosarak kialakításának is olyannak kell lennie, hogy az tökéletesen álljon a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyeken is.

 Régebben a molettek, illetve a dús keblűek számára szinte kötelező volt az egybe részes fürdőruha, mindenki ezt viselte, és nem is lehetett mást beszerezni sem. Ma már szerencsére nem kell lemondani a has napoztatásáról sem, mivel akár  két részes, bikini típusú fazonok közül is választhatunk, amelyek ugyanolyan divatosak, mint az átlagos méretben készült darabok. Szín –és méret tekintetében is több megoldás áll már rendelkezésünkre.

Mi a helyzet akkor, ha az alsó és felső méret nem azonos? (Pl. ruhában sem azonos méretű kell). Ebben az esetben feltétlenül olyan modellt válasz, melynek külön lehet megvásárolni az alsó és a felső részét. Hiszen nincs annál nagyobb nagyobb bosszúság, mikor a melltartó része jó a fürdőruhának, de az alsó nem stimmel hozzá. A gyártók pedig a teltkarcsú hölgyek esetében is merészek, éppen ezért minden évben az aktuális divatnak megfelelő alapanyagokat használnak. A kisebb, vagy éppen a nagyobb mintás, színes darabok is remekül állhatnak, ez mellett viszont a valóban elegáns, egy színű típusok is minőségi és divatos külsőt kölcsönöznek viselőiknek.

A legújabb darabokhoz pedig egyéb kiegészítők is beszerezhetőek, amelynek köszönhetően a strandon is ugyanolyan elegánsak és divatosak lehetünk, mint a hétköznapok során. Egy merész kiegészítő, extravagáns kalap pedig a hagyományosabb darabokat is feldobja, valamint véd minket a nap káros sugaraitól is.