A kulcs most is a bikini felső szabása

Összegyűjtöttük, hogy az mely bikini modelleket szerettétek a legjobban, íme egy kis összefoglalás:

klasszikus formák, visszafogott nőies megjelenés jellemzi ezt a modellt. Varrott, vékony szivacsos mellkosarai elég magasan záródnak, ami kimondottan előnyös a nagyobb keblű hölgyeknek.A bugyija is telitalálat, magas szabással,  optikailag keskenyíti a csípőt, ezért telt csípőre is bátran felvehető.

Self virágos bikini szett

A Self márkára jellemző, hogy nagyon jó minőségű alapanyagokból dolgozik, modelljeit igényesen kidolgozza, és szépen varja meg. Amit nem szeretünk annyitra ebben a márkában, hogy a bemutató fotómodell, sajnos vékonyka :( és hogy a mellkosarak kissé alul méretezettek, így D kosártól javasolt 1-2 számmal nagyobbat választani belőle, mint amit egyébként hordunk.

Nagyon jó visszajelzések jöttek a Krisline Beach vékony szivacsos modelljéről is. Ez a fazon egyesíti a szivacs nélküli és a szivacsos modellek előnyeit.

A mellkosarak puhák, és a szivacs bélés az teljes mellkosár felületen van bedolgozva, viszont olyan vékonyan, hogy a mellkosár szépen a keblekre simul, nem áll el. Igazán kár, hogy csak kevés színben gyártották le azt a kitűnő fazont. A hozzá kapható alsó is tökéletes, magas derékkel, oldalt zsinórral szabályozható a magassága. Ezt a fazont nagyon ajánlom mindenkinek akinek kicsit teltebb a csípője, vagy a hasa.

Beach bélelt bikini

Minden évben nagyon népszerűek a szivacs nélküli merevítős bikini felsők, talán azért is mert kevés gyártó gyárt ilyen típust nagy méretekben.

Idén a Zoé szivacs nélküli bikini felső- volt a legnépszerűbb, köszönhetően fekete-fehér geometrikus design-nak, melyet egy csöpp lilával tettek izgalmassá. Nagy keblekre kétség kívűl előnyös fazon, a helyes méretet azonban nem könnyű megtalálni belőle, mert fontos hogy a mell az egész mellkosarat teljesen kitöltse, viszont ha kisebb a mellkosár a kelleténél, akkor nagyon "kilóg" belőle a mell, tehát a siker a helyes méretválasztáson múlik.

szivacs nélküli bikini felső nagy mellre

És itt egy régi klasszikus is! Sok-sok éve létezik az Anita cég Hermine bikinije.

A jelentéktelen fotó ne tévesszen meg senki, igazi "nagypályás" modellel nézünk szembe, mely már majd egy évtizede nők ezreinek bizonyította kiváló képességeit.

Igaz, csak néhány színből készítik minden évben újra, de kiváló minőségű anyagokból, és olyan rafinált szabással, mely kiválóan tartja és emeli a puhább melleket is. Nem véletlenül vannak annak a modellnek évek óta visszatérő "hithű" vásárlói, akik biztosra mennek, és a magasabb ár sem riasztja el őket. Az alsót több fazonból, szabadon lehet kiválasztani hozzá.

Anita hermine bikini

A pánt nélküli vagy balkonet típusú de szivacs nélküli bikini felsőkre minden évben nagy az igény.

Ilyen a Krisline Beach soft balkonet model. Erről a fazonról tudni kell, hogy nem igazán az óriás keblű hölgyekre tervezték őket. Csak akkor áll szépen pánt nélkül is ez a fazon, ha a mellek elég formásak és kemények. Bár merevítővel és varrott kosarakkal készülnek, melyek mind abban segítenek, hogy szépen "álljon" a mell, csodákat azért nem várhatunk tőle. A vállpántok nagyon komoly statikai segítsége nélkül- akár csak a melltartóknál- csakis a formás maximum D kosaras, vagy a plasztikai műtéttel megnagyobbított mellekre létjogosult a pánt nélkül viselt balkonet modell.

Baeach balkonet bikini