Szivacsos női melltartó Ava 2058

13 500 Ft‎

-10%

15 000 Ft‎

Az akció érvényes:

Melltartó méret kalkulátor - Elő a centit, mérj, és menj biztosra! (Néhány perc az egész).

Bővebben a mérésről »

Ismerje meg ezt a szivacsoskosaras melltartót, amely egyedülálló kombinációt kínál a kényelem és az elegancia terén. A kosarak geometriai mintás csipkéből és hálóból készültek, alattuk pedig egy bőrszínű pamut réteg gondoskodik a kényelemről és a diszkrécióról. A melltartó továbbá merevítőkkel van ellátva, így biztosítva a megfelelő támogatást és formát.

  • Magas Minőségű Anyagok: Az alátámasztást nyújtó fiszbinok mellett a kerület rugalmas tüllből készült, oldalsó merevítő nélkül, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa.
  • Testreszabott Illeszkedés: A melltartó állítható, nem levehető pántjai mérettől függően változó szélességűek, így mindenki számára tökéletes illeszkedést és támogatást garantálva.
  • Egyedi Dizájn: A kosarak között található egy dekoratív ékszerelem, amely luxus megjelenést kölcsönöz a melltartónak.
  • K 924 Konstrukció: Ez a különleges konstrukciójú modell tökéletes választás azok számára, akik a maximális kényelmet és eleganciát keresik.

Anyagösszetétel: 88% poliamid, 8% pamut, 4% elasztán - ez az anyagkeverék ideális kombinációt nyújt rugalmasság, légáteresztő képesség és tartósság tekintetében.

Ez a merevített kosaras melltartó tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a stílus, sem a kényelem terén.

GyártóAva
0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése