Hosszú női köntös 940,942

13 000 Ft‎

Hosszú, kényelmes köntös nőknek, magas minőségű, 94%-os viszkóz anyagból és kis mennyiségű elastánból készült. A köntös derékban övvel rögzítve, és 3/4-es hosszúságú ujjakkal rendelkezik.

Ez a köntös ideális választás a hidegebb napokra, amikor kényelmesen szeretnél öltözködni otthon. A magas minőségű viszkóz anyag garantálja a kényelmet és a lágy tapintást, míg a kis mennyiségű elastán biztosítja a rugalmasságot.

A köntös hosszú, 3/4-es ujjakkal rendelkezik, amelyek védik a karjaidat a hidegtől. A derékban övvel rögzített köntös testhezállóbb illeszkedést és személyre szabott beállítást biztosít.

A köntös egyszerű, elegáns stílusa lehetővé teszi, hogy otthon is stílusosan öltözködj. A könnyen karbantartható anyag használata és kezelése egyszerű, így hosszú élettartamot biztosít.

Válassz a különböző színek és minták közül, hogy megtaláld a személyiségednek és stílusodnak leginkább megfelelő köntöst. Ez a köntös tökéletes választás az otthoni kényelem és a stílus egyensúlyának megteremtéséhez.

0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése