Babette 945 S-4XL harisnyatartó

5 600 Ft‎

A Pas De Lafense Babette 945 harisnyatartó egy stílusos és kényelmes harisnyatartó, amelyet kifejezetten a nagyobb méretű hölgyeknek terveztek. A harisnyatartó elérhető az S-4XL méretig, így mindenki megtalálhatja a megfelelő méretet.

A Pas De Lafense Babette 945 harisnyatartó rugalmas és könnyen nyújtható anyagból készül, amely maximális kényelmet és tartósságot biztosít. A harisnyatartó anyaga biztosítja, hogy a harisnya tartása stabil legyen és ne csússzon le.

Az elegáns és nőies megjelenés érdekében a Pas De Lafense Babette 945 harisnyatartó részletes csipkemintázattal van ellátva, amely a lábakat csodálatosan díszíti. A harisnyatartó két elöl és kettő hátul elhelyezkedő tartóval rendelkezik, amelyek kényelmesen és biztonságosan tartják a harisnyát.

 Pas De Lafense Babette 945 harisnyatartó egy divatos és kényelmes termék, amely tökéletes választás a nagyobb méretű hölgyek számára. Ha egy stílusos és kényelmes harisnyatartót keres, amely biztosítja a harisnya stabil tartását és nőies megjelenést ad, akkor a Pas De Lafense Babette 945 harisnyatartó az ideális választás lehet Önnek.

0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése