Claire nagyméretű melltartó

17 990 Ft‎

A Kris-Line Claire nagyméretű olyan nők számára, akik értékelik a klasszikusokat, az eleganciát és az érzéki megjelenést. Gyönyörű, finom árnyalatú bézs és dekoratív hímzések.. A melltartó kifinomult kialakítása megfelelő melltartást nyújt a melleknek.

Tejeskávé színű modell, gazdagon díszített elegáns hímzéssel. Kiváló minőségű anyagból készült puha, aláhúzott melltartón a csészék félig vékony, stabil béléssel. A mellkosár és az oldalsó panel függőleges vágása szép alakot ad a kebleknek.

Az oldalak stabilak, függőleges merevítőkkel.. Dekoratív, megfelelő szélességű vállpántok adják az egész eleganciát és stílust.

Kifinomult mintával készült, merevítős, szivacs nélküli melltartó, magasabb, fazonnal, zártabb mellkosarakkal, 3 részből szabott mellkosarakkal, oldalsó támogatással, függőleges varrásvonallal, amely a megemeli a melleket és nagyon szép mellformát ad.

Állítható, szélesebb, puha pántokkal, hátul 4 fokozatú méretállítási lehetőség. Puha falú, kényelmes, soft puha mellkosarak, szivacs nélkül. Erős, kiváló mérettartó anyagból, a mellkosár alsó része extrán erősített, oldalmerevítők.

Tipp: Ha 2 kosárméret között vagy, a nagyobbat válaszd!

Kérem, számoljon a hosszabb szállítási idővel! Köszönjük.

Vállpántállítható
Hátpánt méret-állítás3 soros 3 kapcsos
Melltartó típusSzoptatós melltartó
GyártóKrisline
0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése