Mintás női pamut zokni art.037 Paski

1 100 Ft‎

Kényelmes női zokni, pamut Lycra hozzáadásával. Lapos varratok, nem összenyomható szár. Széles színválaszték.
Összetétel: 73% pamut, 24% poliamid, 3% elasztán

Mintás zokni, ami sosem unalmas

A mintás pamut zokni a legnépszerűbb női zokni. Leggyakrabban más szintetikus szálakkal, például elasztánnal keverik őket. A látszattal ellentétben a viselése nagyon kellemes. Ugyanis a színes zoknik anyagához kis mennyiségben hozzáadott szintetikus szálak rugalmassá, nyújthatóvá teszik a zoknit és meghosszabbítják az élettartamot. 
Nincs ötleted a születésnapi ajándékra? Szeretnél valakit meglepni? Vásárolj neki zoknit! Tévedsz, ha úgy gondolod, hogy ez egy elcsépelt ajándékötlet.ú
Elég, ha a hétköznapi, unalmas fekete zoknit színes zoknival helyettesíted egy olyan motívummal, jellemző az adott személyre.
Ajándékot  egy borbarátnak? Válassz zoknit egy pohár borral. Szeret valaki olvasni? Válassza ki a zoknit könyvekben. Számítógépes játék mániákus? Konzolos vagy floppy motívumú zokni. Macskák? Macska zokni. A fánk valakinek a gyengesége? Keressen fánkot, fánkot vagy süteményt tartalmazó zoknit. Nagyon sok zokni motívum van, ezért sok közül lehet választani. Az ananász zoknitól a lábujj mintásig.
.A szokatlan, eredeti zoknik tendenciája szédítő ütemben fejlődik, ezért új cégek jönnek létre, amelyek külön kimondottan mintás zoknik gyártására specializálódtak. 
Gyártósteven

0
0/5 - 0 értékelés

Adj hozzá véleményt!

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése