Csipkés melltartó K 496

6 550 Ft‎

-50%

13 100 Ft‎

Az akció érvényes:

Nagyon szép csipkével kombinált szivacs nélküli merevítős, plusz oldalt merevítős melltartó.A mellkosarak kialakításának köszönhetően biztos tartást nyújtanak még nagy keblek esetén is.

Kiegészítő termékek: (A méret választáshoz kattints a képre!)

Szép, szexi és nagyon kényelmes puha melltartó. Kettős  tüllből készült. A melltartó felső tálak bézs tüllből és gyönyörű, finom csipkéből készültek, sima, keskeny elasztikus szalaggal  A melltartó közepét, amely szorosan illeszkedik a mellkasához, íj díszíti. A csészék felett díszítés finom csíkok formájában.

A felhasznált alapanyag és szerkezet gondoskodik a mell tökéletes formázáásról, oldalról felfelé és a megfelelő helyen tartására. A csészék varásokkal vannak profilozva a mellek körül. A szabás miatt a mellek tökéletesen össze vannak gyűjtve, emelt és szép, lekerekített alakúak.

Az erős lycra anyagból készült széles oldalak, továbbá minden méretben függőleges alsó huzalokkal vannak felszerelve, biztosítják, hogy a melltartó a megfelelő helyen legyen. kivehető, méretétől függően, különböző szélességű - egy kicsi íjjal díszítve, a tál csatlakozásánál. Rögzítés: horog, méretétől függően, két vagy három sor háromfokozatú kerület-állítással

A felső része látványos egyedi csipke mintázattal készült.

Kialakításának köszönhetően stabil támaszt ad a kebleknek, a helyükre rögzíti és maximálisan körülöleli a melleket. Magasan záródó mellkosarakkal, oldalt is magasabban záródó fazonnal.

Telt mellformára ajánljuk.

Főbb jellemzők:


- merevítős mellkosarak
- szivacs nélküli, puha varrott mellkosarak
- hátul 3 fokozatú méretállítási lehetőség
- állítható vállpántok

Kiváló együttes lehet a hozzá illő női alsóval.

Összetétel: 90% poliamid, 7% elasztán, 3% poliészter

Ezt is jó tudni!

A kifutó modellekből/méretekből csak 1 utolsó darab áll rendelkezésre! Több darab kosárba helyezése/ rendelése esetén is csak 1 db-ot tudunk kombinációként kiküldeni!

merevítőmerevítős
Párnázottságszivacs nélküli
Vállpántállítható
Hátpánt méret-állítás3 soros 3 kapcsos
Melltartó típusCsipkés melltartó
GyártóGorsenia
Őrült leárazásKifutó -30-70%
0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése