Alakformáló Mona Control Top 20 den 2-4

2 900 Ft‎

Női 20 Dénes harisnyanadrág modellezi az alakot és korrigálja a hasat. Megerősített lábujjrész. Megnövelt termék-tartósság és ellenállóság. Kényelmet nyújtanak és tökéletesen illeszkednek a testhez.

Összetétel: 92% poliamid, 8% elasztán

A kompressziós és tartó harisnyanadrág kiváló minőségű termékek, amelyek különleges küldetése a legnagyobb kényelem biztosítása és a női szépség hangsúlyozása. Az alkalmazott technológiáknak, például a fokozatos összenyomásnak köszönhetően a lábak megkönnyebbülnek, mivel a nyomás megfelelően eloszlik a különböző részeiken. Ennek eredményeként a harisnyanadrág könnyű érzetet nyújt és megakadályozza a duzzanatot. A speciális kialakítás, amelynek köszönhetően a harisnyanadrág tökéletesen illeszkedik a testhez, karcsúbbá teszi a sziluettet és megemeli a feneket. Valamennyi modellt úgy tervezték, hogy modellezze, ugyanakkor elfedje a női test tökéletlenségeit és növelje a test magabiztosságát.

A test alakítása - a derék karcsúsítása - a hasi látíása

TÁMOGATÁS VONALHOZ:

- modell

- optikailag emelji fel és formálja meg a feneket

- a csípővonal profilozása

- simítja el a gyomrot, karcsúsítsa a derekát és a combokat

20 denesr harisnyanadrág javítja a sziluettet és korrigálja a hasat. Megerősített lábujjrész. Megnövelt termék-tartósság és ellenállóság a rajzokkal szemben.

Harisnyanadrág elegáns dobozokba csomagolva.

Vastagság20 den
GyártóMona
0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése