Pamut hálóing 417 kr/r M-XL

9 400 Ft‎

A Regina 417 kr/r M-XL pamut női hálóing tökéletes kombinációja a kényelemnek és az egyszerűségnek. Az otthoni pihenés során nem csupán a kényelem a legfontosabb, hanem a bőrünk által érzékelt anyag is. Ennek a hálóingnek a 100% pamut anyaga garantálja, hogy a bőr lélegezzen és ne izzadjunk be az éjszaka folyamán.

A letisztult dizájn nemcsak a funkcionalitás szempontjából előnyös, hanem esztétikailag is. Az egyszerűség gyakran a legnagyszerűbb dolog, és ez a hálóing sem kivétel. A krémfehér szín időtálló és univerzális, így bármilyen más otthoni ruhadarabbal könnyedén kombinálható.

A hálóing derékánál található elegáns szíj finoman emeli ki a hálóing dizájnját, és egy kis plusz nőiességet visz a letisztult megjelenésbe. A széles méretválaszték (M-XL) biztosítja, hogy minden hölgy megtalálja a számára legmegfelelőbbet, és így maximálisan élvezhesse az otthon töltött percek kényelmét.

Amellett, hogy a hálóing szemet gyönyörködtető, a praktikum sem maradt el: mosógépben történő mosás során is megtartja eredeti formáját és színét, ami azt jelenti, hogy nem kell különösebben vigyáznunk rá, hosszú időn keresztül szolgálhatja viselőjét.

Összefoglalva, a Regina 417 kr/r M-XL pamut női hálóing a tökéletes választás mindazoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni az otthoni kényelem és az elegancia között. Egy ilyen hálóing hű társa lehet a pihentető alvásnak és a kényelmes otthoni pillanatoknak egyaránt.GyártóRegina
0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése