Viszkóz hálóruha 874 Visa kr/r 3XL-4XL

11 700 Ft‎

Ahálóing egy igazi különlegesség, amely a magas minőségű, 94%-os viszkózból készült, melyhez egy csipetnyi elastán is hozzáadódik, hogy biztosítsa a ruhadarab rugalmasságát és tartósságát. Ez az anyagösszetétel nemcsak rendkívüli kényelmet biztosít a viselője számára, hanem kiváló illeszkedést és légáteresztő tulajdonságokat is garantál, így a koszula napközben vagy akár éjszaka is ideális viselet lehet.

A rövid ujjak tökéletesek a melegebb napokra, de ugyanakkor elegáns megjelenést is kölcsönöznek a koszulának. A dekoltázsnál található pólókörkivágás finom és nőies, és az aprólékosan elhelyezett satén lamówka méginkább kiemeli ezt az eleganciát. A lamówka nemcsak esztétikai szerepet tölt be, hanem hozzájárul a koszula tartósságához is, mivel megvédi a szegélyeket a kopástól és a kinyúlástól.

Azonban a koszula valódi dísze a dekoltázsnál található kis kokárda és a finom marszczenie. Ezek az apró részletek adják meg a koszulának azt a különleges, egyedi karaktert, ami a hagyományos daraboktól megkülönbözteti. A kokárda egyfajta játékos, bájos elem, míg a finom marszczenie nőiességet és eleganciát kölcsönöz a koszulának.

Összességében ez a koszula nemcsak rendkívül kényelmes viseletet biztosít, de egy igazán elegáns és nőies darab, amely minden ruhatárban helyet érdemel. A magas minőségű anyagok és a gondos kidolgozás garantálja, hogy hosszú ideig megőrizze szépségét és kényelmét.0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése