Cipzáros női otthonka 372 S-2XL

13 300 Ft‎

Cipzáros női köntös, otthonka 372 S-2XLegy kellemes érzetet nyújtó és stílusos szlafrok, amely minden nő számára tökéletes viselet lehet az otthoni kényelem és a praktikusság jegyében.  kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a könnyű karbantartást, és így hosszú évekig használható marad.

Az anyag 100% poliészter, ami kellemesen puha és könnyű, így a Cipzáros női köntös, otthonkaviselése kényelmes és kellemes az érzet. Az anyag színe szép és intenzív, a Cipzáros női köntös, otthonka könnyen mosható és karbantartható, így hosszú távon is megőrizheti eredeti állapotát.

Cipzáros női köntös, otthonka modern és elegáns megjelenésű, kényelmesen illeszkedik a testre, és minden nő számára tökéletes lehet az otthoni használatban. A Cipzáros női köntös,  hossza térdig ér, a gallérja és a zsebei pedig praktikus kiegészítők, amelyek segítségével a használata még kényelmesebbé és praktikusabbá válik.

 kétoldalú, így mindkét oldala használható, és mindkét oldalán található egy-egy zseb. A Luna márkanév a minőséget és az eleganciát jelenti, így a Szlafrok Luna 372 S-2XL damski minden nő számára tökéletes lehet az otthoni használatban.

Összességében a Cipzáros női köntös, otthonkaa 372 S-2XLegy stílusos és kényelmes szlafrok, amely minden nő számára tökéletes lehet az otthoni kényelem és a praktikusság jegyében. A kiváló minőségű anyagokból készült, modern megjelenésű szlafrok biztosan megfelel az elvárásoknak, és hosszú távú viseletet biztosít minden helyzetben.

finom, mintás pamutból készült

- hosszú ujjú

- teljes cipzárral

- V alakú nyakkivágás

- kényelmes zsebek a csípőn

Összetétel: 100% pamut

0
0/5 - 0 értékelés

Vélemény hozzáadása

Kapcsolódó termékek

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése