Egyrészes mintás fürdőruha Tanzania

17 592 Ft‎

-20%

21 990 Ft‎

Az akció érvényes:

Tökéletesen illeszkedő hasszorítós  fürdőruha, ami garantálja a kényelmes viseletet. Karcsúsító hatású fazon, mely telt formákra is kiváló választás.

Anyaga nagyon finom puha, bélelt, gyorsan száradó.

- A mellkosarak , merevítősek, T alakban szabottak, meg vannak erősítve, puha erős béléssel.  a kosarak belső oldala légáteresztő anyagból készült A megfelelő méret biztosítja a mell optimális tartásást azáltal, hogy felfelé emeli. Hátul erős fémkapocs rögzítéssel

- Fémcsattal záródik a hátoldalán, széles erős vállpántokkal

- A fürdőruha eső oldalán végig alakformáló béléssel

Kiváló minőségű, napfénynek és klórnak ellenálló anyagból készült. Jól illeszkedik a testhez. Beépített puha alsószálú melltartó. 

 Elegancia a divatos stílus és  kifinomult részletek, jellemzik a fürdőrhuhát.  A melltartó kialakítása biztosítja a mellvéd megfelelő emelését, és középre helyezését.. A klasszikus oldalsó lábvágás a aoptikailag meghosszabbítja a lábakat.

Tipp: E kosármérettől felfelé ajánlott a mértnél + 1-2  kosárméretet hozzáadni,  Ha 2 körméret között vagy inkább a nagyobbat válaszd, mert az lesz a megfelelőbb.

A Krisline márkájú termékekere 7 -15 nap a szállítási idő.

Kérem, számoljon a hosszabb szállítási idővel! Köszönjük.

merevítőmerevítős
Párnázottságszivacs nélküli
Vállpántállítható
Melltartó típusmerevítős
Fehérnemű típusFürdőruha
GyártóKrisline
FürdőruhákEgyrészes
4
4.00/5 - 1 értékelés

Vélemény hozzáadása

Vélemények erről a termékről: (1)

Mariann

2021-04-25
4

Nem volt egyszerű felvenni ezt a fürdőruhát, mert a csattog hátul nehéz bekapcsolni, de némi igazítás után, végülis jól tart. A méretből nagyobb kell mint a szokásos, mert elég szűk a szabás. Különben nagyon szép fürdőruha.

 
Oldal:1
Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése