Gyere be Ügyfélszolgálati Irodánkba MELLTARTÓT, FÜRDŐRUHÁT vásárolni!

(más típusú terméket a helyszínen nem tartunk!)

Bejelentkezés szükséges! +3630-224-3444! (Fontos, hogy időpontot egyeztess, mert különben nem leszek ott...)

Igen, tudjuk, milyen nehéz melltartót a neten vásárolni, ezért ha bizonytalan vagy a méretedben, vagy hogy melyik fazon állna jól, akkor menj biztosra és gyere be hozzánk, válogass a raktáron lévő modellek között!

Persze nincs raktáron az összes honlapon szereplő modell/méret, de a legjobban vizsgázott fazonokból állítottuk össze a felpróbálható/megvásárolható kollekciót.

Érdemes benézned ha az alábbi méretekben keresel melltartót vagy fürdőruhát:

70-85 körméret D kosártól felfelé 90-110 körméret C mérettől, alapfazonok, (speciális melltartókat :kismama, kompressziós melltartókat nem tartunk, azok csak rendelhetőek).

vagyis amit az üzletekben nem találsz, azokat a méreteket találod meg nálunk! (80 féle méretet tartunk, úgyhogy gyere nyugodtan...:) 

Diszkrét, kellemes környezetben kapsz segítséget, hogy megtaláld a számodra legjobb megoldást a méretedben! A kiválasztott darabokat a helyszínen megvásárolhatod, vagy ha konkrétan kinéztél egy modellt az oldalunkon, ami nincs a próbálós készletben, akkor megtudod milyen méretben rendeld meg!

A fehérnemű vásárlást összekötheted az ország legnagyobb IKEA bútor vagy DECATHLON sporáruház látogatásával is, mert pont ott vagyunk mögöttük!

                Hova is gyere?

Autóval egy köpésre a várostól, ahol végre ingyen és könnyen tudsz parkolni.

Tömegközlekedéssel 20 percre kék busszal a metróvégállomástól.

Budaörs, 2040, Puskás Tivadar út. 1. TERRA PARK épülete

                pont az IKEA mögött!

kapucsengő: ADORA fehérnemű, 1 emelet iroda

Mivel nem vagyunk ott folyamatosan és egyszerre csak egy személyt tudunk fogadni, a legjobb, ha odaszólsz telefonon, hogy mikor tudsz jönni:

  +3630-224-3444

Ügyfélszolgálatunkon csak készpénzzel tudsz fizetni.           (Bankautomata 50 méterre van :))

Tömegközlekedés:

Széll Kálmán térről: 140, 140A autóbuszokkal
Kelenföld (Etele tér 4-es metró, Őrmezői buszpályaudvar kijárat): 40, 40B, 40E autóbusszal
Móricz Zsigmond körtérről: a 240 autóbusz

 A budaörsi lakótelep végállomásnál kell leszállni, onnan pár perc a TERRA Park iroda épülete.

A busz pont az Auchan hátsó bejáratával  szemben tesz le. Állj szemben az Auchan/IKEA épületekkell és indulj el jobbra! Az épület tetején a nagy TERRAPARK tábla a busz végállomástól is jól látszik, indulj el a tábla irányába. Innen 2 perc séta a 2. sarok a Puskás Tivadar ut és a TERRAPARK épülete, itt mindjárt az első bejáraton csengess a kapucsengőn: ADORA

Adora webshop üzlet

FONTOS! A fenti címre kérjük ne küldj vissza csomagot, mert itt nincs csomagátvétel! A webáruházban leadott megrendeléseket sem lehet a helyszínen átvenni!