Alacsonyabb ár!
Inez Penelopha noi harisnyanadrag 60 den

Inez Penelopha női harisnyanadrág 60 den 5-ös

500 Ft‎

-50%

1 000 Ft‎

Az akció érvényes:

Kiegészítő termékek: (A méret választáshoz kattints a képre!)

Női átlátszatlan matt harisnyanadrág.Nagy méretben is nagyon kényelmes tartós viselet.

inez harisnya mérettábla

A harisnya minden nő szekrényének alapvető eleme. Ezek lehetővé teszik, hogy minden elegáns vagy alkalmi öltözködési stílust kiegészítsen.Az Inez  harisnyanadrággyártó széles választékot kínál a választáshoz - kezdve finom, átlátszó modellekkel, 8 DEN vastagsággal, és egészen a 100 DEN es harisnyákig. Ez az széles választék lehetővé teszi, hogy a terméket az évszakhoz és a körülményekhez igazítsa. A nyári szezonban és az üzleti öltözékben a 8, 15, 20 DEN -es harisnyát ajánlják és a hidegebb évszakokban érdemes vastagabb modelleket választani: 40, 60, 100 DEN es vastagságban

Termékeik közé tartoznak a klasszikus modellek és a nagyon érzéki formájú, térdig érő harisnyanadrágok, amelyek alkalmi viseletre is lkalmasak. Az üzletasszonyoknak speciális, ujjatlan modelleket készítenek, amelyek "nyitott orrú" lábbelikkel jól néznek ki. Gondoskodtunk a felső rész megfelelő befejezéséről is. Az ék alakú rész hiánya és a kényelmes, nem tömörítő rugalmas szalag behelyezése a derékhoz biztosítja a használat szabadságát.

Az alapanyagok tekintetében a választékban lycra, mikroszálas, elasztil és elasztikus termékek találhatók. Mindegyiket nagy rugalmasság jellemzi, ami garantálja a lábakhoz való nagyon jó illszekedést.

Vastagság60 den
Fehérnemű típusNői harisnya
GyártóInez

0
0/5 - 0 értékelés

Adj hozzá véleményt!

Vélemények erről a termékről: (0)

Még nincs vélemény erről a termékről.

Vélemény írása
rejtsd el ezt az ablakot
Értékelés:
Név:
E-mail:
Tárgy:
Véleményed:
  Vélemény elküldése