Gyerek pizsama 

Alkategóriák

Mutat 1 - 34 / 34

Kiváló minőségű pamutból készült gyermek pizsamák kényelmes fazonokkal és divatos mintákkal.vagyis megfelelnek a gyermekpizsamák legfontosabb kritériumainak.  A  gyermekpizsamákat olyan neves  gyártóktól szerezzük be, mint például a Cornette vagy az Taro. Fazonok az őszi/ téli szezonra hosszú nadrággal és hosszú ujjú pizsamakészleteket,  és nyári pizsama szettek, könnyű és szellős pólóval és rövid nadrággal.

Mintás gyermek pizsamák

A gyerekek imádják a mesefigurákat, az aranyos állatokat vagy a fiuk az autós vagy motoros mintákat.  A fantasztikus, élénk színű pizsamák vonzóak lesznek a gyermekek számára, és ajándéknak is tökéletesek.

Tinédzser pizsamák

A serdülő  korosztály számára ajánlott ifjúsági gyermek pizsamáknak meg kell felelnie a szoba éjszakai hőmérsékletének. nyáron rövidnadrágból és rövid ujjú pólóból, télen pedig hosszú ujjú felsővel és pizsama nadrággal készült ifjúsági szetteket kínálunk. A gyermekek alvás közben gyakran mozognak - ezért a pizsama nem korlátozhatja a gyermek mozgását, de nem is lehet túl laza. A minták az aktuális életkorhoz igazodnak, így a serdülő pizsama minták a fiatalok ízéséhez igazodnak.