Csipkés hálóing 

oldalanként
13 500 Ft‎

Elegáns csipkés női hálóing, bélelt mellrésszel és előnyös szabással, a hátán csábító kivágással.

10 300 Ft‎

Női ujjatlan hálóing kiváló minőségű viszkózból, széles, csipke vállpántokkall. Csipke nyakkivágás virágmotívummal - mellben bélelt anyaggal. Összetétel: 95% viszkóz, 5% elasztán

13 500 Ft‎

Nagyon elegáns hálóing, babydool, bélelt mellrésszel és különlegesens szép csipkés első és hátsó résszel. Garantált hatás!

9 900 Ft‎

Fodros női hálóing, a könnyű éjaszkákhoz. Romantikus fazon, mely éppen annyit mutat meg amennyit kell, miközben pajkos fodrokkal hívja fel magára a figyelmet.

11 600 Ft‎

A leopárd minta a menő! Kényelms és szexi  plus size hálóing Donna minőségben, kényelmes szabással és anyagokból.

10 600 Ft‎

Elegáns és kényelmes, klaszzikus fazonú női hálóing hosszú ujakkal, szép csipkés díszítéssel, 3 különböző színben.

10 500 Ft‎

Virágos selyem hálóing meseszép virágokkal, enyhén elasztikus fényes anyagból.

11 200 Ft‎

Csipkés baby doll, bő szabással, előnyös, alakot leplező fazonnal. A modell különlegessége a bélelt mellrész, mely tartását ad a kebleknek, és nem látszik át, ezáltal dekoratív és magabiztos megjelenést biztosítva.

8 500 Ft‎ 10 000 Ft‎ -15%

Ezüst színű elegáns női hálóing , nagyon szép esésű enyhén elasztikus, könnyen kezelhető anyagból.

Mutat 1 - 28 / 84

A csipke mindig is a luxust és az eleganciát képviselte, és így van ez a hálóingeknél is. A csipkés részletek elvarázsolják a hálóinget is, és odavonzzák a tekinteteket. A csipkés hálóing mindenkor a szexisebb, nőiesebb stílust képviselik, a pihentető alváson túl a csábítás eszközei is lehetnek. A tervezők fantáziáját megragadja a csipke sokrétű felhasználása és szebbnél szebb csipkés költeméynekkel örvendeztetnek meg minden minden szezonban.