Kismama köntös 

8 840 Ft‎ 10 400 Ft‎ -15%

6 400 Ft‎

Hosszú pamut köntös, nőies mintával, derékban megkötős fazonnal. A vizet jól szívja, szellős, nem "beleizzadós" melegben sem. Szélein kontrasztos anyaggal díszítve.

10 260 Ft‎ 11 400 Ft‎ -10%

Kapucnis női köntös divatos pöttyökkel vagy háromszögekkel. Kényelmes fazonnal 100% pamutból, mely könnyen szárad és nem izzadsz bele. Rózsa és szürke színekben

11 250 Ft‎ 12 500 Ft‎ -10%

Galléros női fürdőköpeny. Kényelmes pamutból készült hagyományos fazonnal, megkötővel és divatos leopárd mintával.

Mutat 1 - 11 / 11

Kismama hálóing köntössel

Egy kismamának nem csak megfelelő hálóingre van szüksége. A köntösre szükség lesz a kórházban és otthon is, hiszen ezt a ruhadarabot jóval többet fogod viselni a megváltozott élethelyzetben, mint azelőtt. A köntös fazonjának és anyagának is meg kell felelnie a megváltozott igényelnek. 

Szempontok a szoptatós ruházat választásánál:

-Legyen olyan a fazon, hogy beleférjen a pocak. A köntösök esetében ezt a bő aszbás. az hasnál több anyag és a megkötő vonalának mell allatti szabása teszi lehetővé.

- Jól szellőző, lehetőleg vékony anyagokból készüljön, mivel a szoptatás alatt a kismama izzadékonyabb, többször van melege, ezért fontos, hoy a köntö ne csak ápoljon és takarjon, de bőrbarát alapanyagokból is készüljön. A pamut mellett szóa jön a viszkóz is, nagyszerű esése miatt és a frottír is, bár ez utóbbi, általában kicsit melegebb és vastagabb, az ilyenkor kívánatosnál.