Mintás zokni 

1 300 Ft‎

Női pamut zokni - páratlan, egyedi színes mintákkal díszítve, nyomásmentes varrással. Összetétel: 74% pamut, 20% poliamid, 4% polipropilén, 2% elasztán

1 400 Ft‎

Le az unalmas zoknikkal! Színes női zokni. Vidám mintával.  Összetétel: 75% pamut, 23% poliamid, 2% elasztán

4 900 Ft‎

Ez a karácsonyi zokni biztosan nagy örömet szerez majd. 3 pár egy szép dobozba csomagolva, garantáltan ütős ajándékötlet.

1 100 Ft‎

Kényelmes női zokni, pamut Lycra hozzáadásával. Lapos varratok, nem összenyomható szár. Széles színválaszték. Összetétel: 73% pamut, 24% poliamid, 3% elasztán

1 400 Ft‎

Le az unalmas zoknikkal! Színes női zokni. Vidám mintával.  Összetétel: 75% pamut, 23% poliamid, 2% elasztán Nyomásmentes varatokkal .Összetétel: 75% pamut, 23% poliamid, 2% elasztán  Ha nem egyértelmű a szin/ minta kombináció, akkor rendelésnél a megjegyzés rovatba kérjük feltüntteni, hogy melyik mintára gondoltál :)

Mutat 1 - 23 / 23

Miért szeretjük a mintás zoknit?

A zokni látszólag hétköznapi ruhadarab, de valószínűleg egyikünk sem tudja elképzelni az életet nélkülük. A meleg zokni ősszel és télen nélkülözhetetlen eleme a ruhának. Ezeknek a színes és mintás zokniknak a megválasztásával feldobhatod a szerelésed és adhatsz is hozzá némi lazaságot. De milyen zoknit válassz, hogy a legjobban érezd benn magad? Csak a megjelenés vezéreljen? Természetesen nem. A zoknik összetétele és anyaga ugyanolyan fontos, mint a színük. 

Gyakran gondolunk arra, hogy gondozzuk a lábunkat a megfelelő lábbeli kiválasztása terén, és egyszerűen megfeledkezünk a zokniról. Pamut vagy bambusz zoknit? Varrásnélküli zokni? Vagy esetleg gyapjú vagy ezüst zokni ..? Vessünk egy pillantást a legnépszerűbb színes férfi és női zoknikra (amelyek gyakran unisexek).

Csempéssz egy kis vidámságot és változatosságot a hétköznapokba! Egy kedvedre való mintás zokni megteszi a hatását, már reggel, amikor felhúzod. A fiatalos és színes minták, nem csak különlegesek, de jól  illesztheted őket a rihádhoz, a  hangulatodhoz, vagy a napi tevékenységedhez is.

Kínálatunkban a mikulás mintás zokniktól kezdve minden egyedi minta megtalálható női és férfi zokni változatban is, bokazokni vagy térdzokni hosszúsággal és magas pamuttartalommal.