Kombiné 

oldalanként
6 900 Ft‎

A selyem kombiné abszolút kötelező alapdarab mely egyetlenegy hölgy fehérneműs fiókjából sem hiányozhat.

12 800 Ft‎

Hatásos női csipkés hálóing 70% viszkózból és rugalmas szálakból. Áttört csipke a felső vonalban és a mellkas alatt - szaténmasli középen a melleknél. A mellrész vékonyan bélelt így nem látszik át. Széles vállpántokkal. 

10 400 Ft‎

Rendkívül nőies hálóing finom szaténszerű fényes anyagból. A csipke alsó és nyakkivágása stílust és eleganciát ad. A mell résznél csipkével és szalaggal.  Vékony, állítható vállpántot. A lefelé bővülő szabás biztosítja a teljes kényelmet.Összetétel: 100% poliészter

9 800 Ft‎

Különleges virágmintás elyemkombin a minőségi fehérnemű kedvelőinek. Nőies szabással és a mesés színekkel teli kihygyhatatlan darab. Elegáns dobozban szállítjuk.

11 500 Ft‎

Finom selyem női  hálóing, különleges és szép virágos mintával.

11 800 Ft‎

Légies és finom női szett szaténból, színes virágokkal.  Póló keskeny, állítható pántokkal. Laza rövidnadrág egészíti ki a készletet. A nyakkivágást, az ing alját és taz alját csipke és virágmotívum díszíti.  Összetétel: 100% poliészter

13 200 Ft‎

Csipkés hálóing plus size méretekben, nagyon szépen kidolgozott csipkés mellrésszel.

8 000 Ft‎

Rövid szexi,szatén hálóing, nagy méretekben vékony állítható vállpántokkal. Sima, lefelé enyhén kiszélesedő modell, alakot enyhén leplező fazonban, fényes, lágy esésű anyagból.

7 900 Ft‎

Ennek a baydollnak a különleges szexepije a csipkés alja ész különleges hátkivágása, mely érzékien megmutatja a szépséges hátadat.. Minőségi alapanyagok, és minden, amitől szeretni fogod.

11 100 Ft‎

Női babydoll kellemes szaténból, keskeny pántokkal, szabályozóval. Virágos csipkével díszitve. Lefelé bővülő fazonnal. Összetétel: 100% poliészter Elegáns dobozban szállítjuk, ajándéknak is tökéletes!

11 300 Ft‎

Finom tüllből l készült női baby doll, látványos virágmotívummal kombinálva. A csipkés mellkosarak csészék szépen kitemelik a melleket. Állítható vállpántokkal Az  alja egy fodorral van befejezve. Hozzá illő szexi fekete tangával, dobozban szállítjuk.Összetétel: 100% poliészter

10 800 Ft‎

Elegáns hálóruha keskeny szabályozható vállpántokkal, mellén dekoratív csipkével díszítve. Összetétel: 90% viszkóz, 7% poliamid, 3% elasztán.

10 400 Ft‎

Enyhén áttetsző anyagból készült légies női hálóing spagettipántokkal, alakot leplező fazonal.

11 160 Ft‎ 12 400 Ft‎ -10%

Csipkés baby doll, bő szabással, előnyös, alakot leplező fazonnal. A modell különlegessége a bélelt mellrész, mely tartását ad a kebleknek, és nem látszik át, ezáltal dekoratív és magabiztos megjelenést biztosítva.

13 500 Ft‎

Elegáns csipkés női hálóing, bélelt mellrésszel és előnyös szabással, a hátán csábító kivágással.

10 710 Ft‎ 11 900 Ft‎ -10%

4 830 Ft‎ 6 900 Ft‎ -30%

3 450 Ft‎ 6 900 Ft‎ -50%

7 980 Ft‎ 11 400 Ft‎ -30%

7 210 Ft‎ 10 300 Ft‎ -30%

Mutat 1 - 44 / 45

A kombiné már anyáink korából vagy még korábbról származtatható legendás ruhadarab, melyet meg is énekeltek az oly népszerű slágerben.

Női alsó ruházatként viselték, az blúz és a szoknya alatt, így eltakarta a melltartót és a pántokat és egyfajta alsószoknyaként is szolgált. A  női nadrág viselés általánossá a kombiné műfaj kissé kikopott a divatból, vagy legalábbis átalakult. A mai szatén kombiné-szerű darabok, sokkal inkább csábos hálóingek, mintsem pamut alsóneműk. A női kombinék többféle színben készülnek, általában keskeny állítható spagettipántokkal, csipkés vagy sima szegéllyel, testhez simuló, vagy lefelé bővülő fazonban.

Többféle nőies kombinéből választhatsz sokukhoz női tanga is tartozik. Kínálatunkban különféle stílussal találkozhatsz. Vannak melyek inkább neglizsére vagy elegáns, csipkés hálóingekre hasonlítanak, de merészebb, fülledt erotikát sugalló modelleket is találsz.

A kombiné műfaj mindig is elvarázsolja a férfiakat, csak a fantázidra van bízva, hogy hogyan élj ezzel a csábítással.

A  selyem kombinét újabban nappali ruhának is viselik! Fura, de nem időhiány miatt balul sikerült a reggeli öltözködés, hanem a  legújabb trendeket követed, ha pl egy nadrágkosztümhüz nem topot, hanem egy selyem kombinét veszel fel. Persze csak szigorúan valami felsővel vagy blézerrel viselik, úgy hogy selytelmesen kandikáljon csak ki az eddig elsősorban alsóneműnek viselt ruhadarab. Ha neppeli öltözéknek veszed, akkor válassz egy letisztult nem túl díszített modellt, lágy esésű műselyemből vagy viszkóz anyagból, olyan színben ami passzol majd a kiegészítőkhöz!