Kombiné 

oldalanként
6 240 Ft‎ 10 400 Ft‎ -40%

6 930 Ft‎ 7 700 Ft‎ -10%

7 470 Ft‎ 8 300 Ft‎ -10%

Mutat 1 - 28 / 119

A "jó öreg" neglizséé és társai

A kombiné már anyáink korából vagy még korábbról származtatható legendás ruhadarab, melyet meg is énekeltek az oly népszerű slágerben.

Női alsó ruházatként viselték, az blúz és a szoknya alatt, így eltakarta a melltartót és a pántokat és egyfajta alsószoknyaként is szolgált. A  női nadrág viselés általánossá a kombiné műfaj kissé kikopott a divatból, vagy legalábbis átalakult. A mai szatén kombiné-szerű darabok, sokkal inkább csábos hálóingek, mintsem pamut alsóneműk. A selyem kombinék többféle színben készülnek, általában keskeny állítható spagettipántokkal, csipkés vagy sima szegéllyel, testhez simuló, vagy lefelé bővülő fazonban.

Többféle szexi kombinéből választhatsz sokukhoz erotikus tanga is tartozik. Kínálatunkban különféle stílussal találkozhatsz. Vannak melyek inkább neglizsé-ra vagy elegáns, csipkés szexi hálóingekre hasonlítanak, de merészebb, fülledt erotikát sugalló modelleket is találsz.

A kombiné műfaj mindig is elvarázsolja a férfiakat, csak a fantázidra van bízva, hogy hogyan élj ezzel a csábítással.

A  selyem kombinét újabban nappali ruhának is viselik! Fura, de nem időhiány miatt balul sikerült a reggeli öltözködés, hanem a  legújabb trendeket követed, ha pl egy nadrágkosztümhüz nem topot, hanem egy selyem kombinét veszel fel. Persze csak szigorúan valami felsővel vagy blézerrel viselik, úgy hogy selytelmesen kandikáljon csak ki az eddig elsősorban alsóneműnek viselt ruhadarab. Ha neppeli öltözéknek veszed, akkor válassz egy letisztult nem túl díszített modellt, lágy esésű műselyemből vagy viszkóz anyagból, olyan színben ami passzol majd a kiegészítőkhöz!

Az urinők otthonkája a neglizsé

A neglizsé sokáig csakis az úrihölgyek kiváltásga volt. Ebben az lenge és kényelmes öltözékben voltak az otthonukban és mutatkozhattak benne a családjuk és a személyezt előtt. Természeteen a neglizsé mint öltözék nem volt alkalmas a látogatók fogadására, vagy a házból való kilépésre.

A mai neglizsék is egyfakta kényelmes otthonka funkciót látnak el, lehetenek könnyű hálóing szerű darabok, vagy akár vastagabb anyagból készült köntös szerű fazonok is. A gyártók kínálata évről évre elképesztően változatos, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.