HARISNYA 

Alkategóriák

oldalanként
2 220 Ft‎ 3 700 Ft‎ -40%

3 490 Ft‎

Szatén  combvédő pánt . Divatos és letisztult hatást kelt, miközben megakadályozza a combok kellemetlen kidörzsölését. A ruha alatt észrevétlen marad.

Mutat 1 - 44 / 179

A harisnya elképesztően sok változatban készül. A különböző vastagságok az időjárási viszonyoknak felelnek meg, így 10, 20 denes vastagságtól akár a 100 denes vastag harisnyáig minden féle típust kínálunk.

A különféle mintás harisnyanadrágok óriási népszerségnek örvendnek. Az egyszínű harisnyák mellett a már megszokott  virágminták, absztrakt minták, növény mintás harisnyanadrágok mellrtt a combfix mintás harisnya új divathóbortot indított el.

Online harisnyabolt, harisnyawebshop ahol a rendelés egyszerű

Az netes harisnyabolt előnye, az alacsony ár és hogy sokkal nagyobb választékot tudunk tartani, mint egy hagyományos üzletben. Ráadásul, semmivel sincsen nagyobb kockázatod, mivel a harisnyát a hagyományos üzletben sem tudod sem felpróbálni, de kibontani sem. Úgyhogy használd ki a hatalmas választékot és rendelj online könnyedén!

Nagyméretű harisnyák minden igényre

Nem probléma, ha plus size , molett méreteket keresel, az Adora oldalán bőven találsz igényes és szép darabokat akár 8-as méretig olcsó árakon is.

Miből készülnek a harisnyák?

Az anyag-összetétel tekintetében a spandex-ből kiindulva amely egy testhez teljesen rugalmas anyag, a nylon alapanyagú harisnyanadrágok mellett, ott vannak az extra-rugalmas lycra szálak melyek az üvegszálas harisnyák mellett egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a piacon. A kompressziós típusok, vagy a gyógyharisnyák utazáshoz használatosak bárki számára, de hétköznapi használatra is, akiknek valamilyen problémájuk van a lábukkal.