Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Férfi köntös

 

Minden férfi szereti a köntöst, alkattól és kortól függetlenül. A webáruház kínálatában többféle stílusú fürdőköpenyt találsz. A vastag frottír fürdőköpenyek sportoláshoz és otthoni viseletre is tökéletesek, mivel olyan anyagból készülnek, mely magába szívja a nedvességet, sokuk kapucni- val készül, emellett puha és kényelmes viselet. Az egyszínű férfi köntösök mellett a gyártók alkalmanként rövidebb fazonú sportosabb stílusú mintás köntösöket is gyártanak. Ez a ruhadarab nem hiányozhat egyetlenegy férfi ruhatárból sem, ajándéknak is tökéletes bármely alkalomra. Kínálatunkban találsz nagy méretű férfi köntöst is, a méret választáshoz ajánljuk a bal oldali szűrőket.