INGYENES SZÁLLÍTÁS már 15.000 Ft-os rendeléstől!

Keresés

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

RUHÁZAT

 

alkategóriák

  • Rövid ujjú felsők
  • Hosszú ujjú felsők

    Ezek a teshez simuló, vagy lezser fazonú elegáns női felsők nem fognak szembe jönni veled az utcán. Olyan anyagokból készültek, melyek mérettartóak és elasztikusak, mégis kiválóan szellőzik bennük a bőr. Igényes részletekkel kidolgozottak, így egyéni nőies és elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Alkalmi ruházatként is megállják a helyüket, könnyen kombinálhatóak más ruhadarabokkal. Élettartamuk nagyon hosszú,a modsás és viselés nem hagy nyomot rajtuk, köszönhetően a mérettartó alapanyagoknak.

  • Atléta, trikó

    Atléta, trikó

  • DIVAT BODY

    Különleges minőségű, szellőző és bőrbarát alapanyagokból készült különböző fazonú és stílusú női BODY felső -k , melyek télen és nyáron is kényelmes és divatos viseletet biztosítanak. Az elasztikus női body-t elsősorban a kiváló minőségű, testhez simuló alapanyag és a minőségi varrás határoz meg. Jól szellőző puha anyagból lágyan körülöleli a testet és kellemes érzést nyújt a bőrnek. Teljesen testhez simul, így kényelmesen lehet benne mozogni bármilyen helyzetben. A női body felsők viselhetők a felsőruházat alatt mint fehérnemű, ebben a típusban gyártanak ujjatlan női body-kat, magas nyakú garbós body-t is a hidegebb napokra. A szexis csipke body-k áttetsző tüll anyagból készülnek, ezt a típus megtalálható fekete, piros és fehér változatban is. A body-k új csoportját alkotják a változatos kinézetű női divatbody-k, melyek a legújabb divatnak megfelelő mintával és színekkel, viselhetők mint női felsőruházat vagy alkalmi felső.

oldalanként