02.24-02.26    -2000 Ft kedvezmény+ ingyenes szállítás! (18.000 Ft feletti rendelés esetén, a teljesáru termékekre) Csak írd be a kupon mezőbe a kódot: gkk20

Merevítő nélküli fürdőruha 

17 600 Ft‎

Egyrészes szoknyás fürdőruha elasztikus, jó minőségű, egyszínű anyagból, varrott szoknyával. állítható lekapcsolható vállpántokkal.

17 100 Ft‎

Elegáns egyrészes fürdődressz  kiváló minőségű párducmintás anyagból és átlátszó hálóból, a legfrisebb divat szerint.

18 800 Ft‎

Elegáns egyrészes fürdőruha kiváló minőségű anyagból. Állatbőr mintával és színes tollakkal díszített, csodás színvilággal.

16 100 Ft‎

Egy darabból álló fürdőruha mintás, színes mikroszálas anyagból. Merevített vékony szivacsos mellkosarakkal és divatos megkötő közöttük. Állítható , nem levehető vállpántok, melyek masszívan tartanak

Mutat 1 - 23 / 23

Ha zavar a fürdőruhába bevarrt merevítő, vagy zártabb fazont keresel, akkor válassz merevítő nélküli típust. Ezeknél a modelleknél a merevítő nem segít a mellkosár kialakításában és a mellek emelésében és tartásában, ezért ezeknél a típusokat erős, tartós anyagból készítik, a mellkosárban bevarrt béléssel, vagy szivacsos béléssel. A merevítőket gyakran helyettesítik a mellek alatt bevarrt elasztikus gumiszalaggal, a tartásért  még a szélesebb vállpántok is felelnek. Előnye ezeknek a fürdőruháknak, hogy tartósabbak, és a mellrészük kevésbé deformálódik, a méretválasztás is könnyebb egy kicsit.