KÖNTÖS 

Alkategóriák

oldalanként
17 200 Ft‎

Női fürdőköpeny kellemes pamutból, dombornyomott mintával. Cipzáras, hosszú ujjakkal Kényelmes zsebek csípőmagasságban. Összetétel: 78% pamut, 22% poliészter.

22 500 Ft‎ 25 000 Ft‎ -10%

Mutat 221 - 227 / 227

Fürdőköntösök nőknek és férfiaknak

Célunk hogy fürdőköpenyünk hosszú évekig örömet okozzanak ezért kompromisszumok nélkül válogatjuk meg a gyártókat alapanyagok és szabás tekintetében.A zsebek, a kapucnik  puhasága és nagyszerű szabása miatt gyorsan megszeretik magukat.

Kínálatunkban klasszikus fehér fürdőköpenyek mellett merészebb árnyalatokkal és dekoratív részletekkel rendelkező modellek is kaphatók. Mindegyikük azonban olyan anyagokból készül, amelyek kellemesek a bőr számára, és felszívják a nedvességet.

Frottír - felmelegíti a testet, és ugyanakkor lehetővé teszi a bőr lélegzését
Wellsoft - az anyag rendkívül puha, lélegző és meleg

Nagyon jól tudjuk, hogy egy jó fürdőköpenynek miben kell jónak lennie. A vastag és bolyhos anyag még nem minden, a kényelmes szabás is ugyanolyan fontos szempont

A női fürdőköpeny - legyen akár vastag, vagy szellős anyagból készült csipkével - kötelező eleme marad a fürdőszobáknak. Ugyanez vonatkozik a férfi fürdőköpenyekre is, amelyek különféle színekben és stílusokban készülhetnek.