ESKÜVŐI FEHÉRNEMŰ 

Alkategóriák

Mutat 1 - 19 / 19

Milyen fehérnemű kell az esküvőre?

Az esküvői fehrnemű nem meríti ki csak a menyasszonyi fehérneműket, a násznépnek  ugyanúgy szüksége van különleges fehérneműre a nagy napon. 

Mindenki a legjobbat szeretné kihozni magából ezen a napon, nem csak a menyasszony, de a meghívott vendégek, kiváltképpen a koszorúslányok a tanúk és az örömanya.

Melltartó esküvői vagy szallagavató ruha alá

A menyasszonyi ruha akkor áll megfelelően, ha a megfelelő fehérnemű van alatta. A legtöbb esküvői ruha és ugyanígy a szallagavató ruhák is vállnélküli megoldással készülnek, vagy csak nagyon vékony vállpántokkal, ezért meg kell találni a hozzá illő pánt nélküli vagy balkonet melltartót, ami nem egyszerű feladat. A kisebb hátú és mellű hölgyeknek (maximum C kosárig) ajánljuk a mellre tapasztható szilikon melltartót, melnyek hátpántja egyáltalán nincsen, így akár hátul egészen kiváhott ruhához is felvehető. Átlagos, vagy akár kicsit nagyobb mellek esetén is jó megoldás a pánt nélküli melltartó, melynél kulcsfontosságú a helyes méret megválasztása. A szélesebb hátú és/vagy telt keblű hölgyek jobb, ha inkább vékony pánttal rendelkező balkonet melltartót választanak, és olyan esküvői ruhát, aminel vállpántja van.

Élj a titkos alakformálókkal!

A menyasszonyi ruha alá kimondottan ajánlott az alakformáló fehérnemű viselése, mely arra hivatott, hogy a legjobb alakot hozza ki az adott lehetőségek határain belül. A testre simuló szűk fazonú esküvői ruhák alá kimondottan jól jönnek a mell aláig érő alakformáló fűzők, mely formázza a csípőt és befelé nyomja a hasat.

Esküvői fehérnemű a nászéjszakára

A nászéjszaka, különleges esemény, melyre a legtöbben sokáig emlékeznek. Érdemes hát különlegessé, széppé az alkalomhoz illő fehérneműkkel is. A nászéjszakára viselj fehér darabokat. Jól jönnek ilyenkor a különböző fehéi fűzők, egy megfelelő harisnyatartóval vagy combfixel. Aki a lezserebb holmikat szereti, vagy a teltebb alkatoknak ajánljuk a lenge szabású babydollokat melyeket szintén viselhetsz csábos combcsipkével, vagy csipkés harisnyával. A konzervatívabb hölgyek számára elegáns hálóingek széles kínálata áll rendelkezésre, melyek méltó kiegészítői lehetnek a nagy eseménynek.