PURPLE+RIBBON.gif  Minden termékre -15%! kuponkód: pünkösd (érvényesíthető 05.19-05.21-ig a teljesáru termékekre).motionmailapp.com

Keresés

Kategóriák

Vásárlóink mondták

“Tegnap a Budaörsi pontjukban vásároltam. Az eladó hölgy egy tünemény volt, kedves, készséges, segítőkész!!! Köszönöm a vásárlást! Minden jót kívánok!"

Éva

“Csak ajánlani tudom másoknak Ezúton is megköszönöm munkatársuk figyelmes, körültekintő segítségét.A közeljövőben is vásárolni szeretnék Önöktől. Köszönöm, hogy megkerestek!"

Katalin

“Köszönöm szépen a pontos és kedves kiszolgálást és hogy segítettek megtalálni a megfelelő méretet számomra! Biztosan visszatérek még!"

Szilvia

“Köszönöm a segítséget a személyes próbánál! A 3 db melltartó tökéletes, sosem tudtam még a méretemben ilyen jól vásárolni!"

Ilona

“Tegnap érkezett meg a harisnya amit rendeltem. Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást. Nagyon boldog vagyok hogy a méret kiváló lett és 100% hogy fogok még innen rendelni . Árban és méretben sem találnék Önöknél kiválóbbat! Ismételten köszönöm hogy visszaadták az hitemet hogy találhatok még magamra harisnyát!"

Zoé

“Először rendeltem szexisebb fehérneműt. A választásnál nagy gondban voltam, hogy melyik méret lesz jó rám, de maximális segítséget kaptam! A termék még szebb is volt mint a képen, és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm a segítséget!"

Edina

Terhességi támasztó pánt

 

A terhességi öv, vagy támasztópánt arra készül, hogy tartsa a has alsó részén lévő szalagokat, így azok ne nyúljanak meg az egyre növekvő teher hordásakor. Kiváló segítséget nyújt a hát és derékfájás megelőzésében.

  • A BabyBelt® terhességi tartópánt hathatós segítséget nyújt a kismamáknak hát- és derékfájás esetén. A tartópántot a hastakaró résszel együtt könnyű fel és levenni, a mérete a has térfogatához alakítható. Hatása klinikailag tesztelt.        Várandóság alatti viselése elősegíti szülés után a has eredeti formájának visszanyerését.    Méretek: XS -XL  

    10 990 Ft‎