SZEXI FEHÉRNEMŰ 

Alkategóriák

oldalanként
12 600 Ft‎

Szexi vörös hálóing, fekete csipkével és előnyös fazonnal. Puha és kellemes viszkóz anyagból, mely nagy méretekben is rendelhető.

5 808 Ft‎ 6 600 Ft‎ -12%

9 064 Ft‎ 10 300 Ft‎ -12%

13 904 Ft‎ 15 800 Ft‎ -12%

14 256 Ft‎ 16 200 Ft‎ -12%

10 824 Ft‎ 12 300 Ft‎ -12%

14 080 Ft‎ 16 000 Ft‎ -12%

9 592 Ft‎ 10 900 Ft‎ -12%

9 592 Ft‎ 10 900 Ft‎ -12%

11 352 Ft‎ 12 900 Ft‎ -12%

Pikáns fűzős fekete  body, alul nyitott szabással, és állítható pántokkal.

11 000 Ft‎ 12 500 Ft‎ -12%

7 920 Ft‎ 9 000 Ft‎ -12%

Mutat 41 - 80 / 107

Szempontok a szexi fehérnemű vásárláshoz

Sokféle csábos fehérneműről beszélhetünk, de mielőtt kiválasztjuk, sok fontos szempontot érdemes figyelembe venni.

Sokan kérdezik meg maguktól, hogy fel merjék-e egyáltalán venni a merészebb, szexis fehérneműket, van-e rá szükségük egyáltalán? Pedig az senki sem vonja kétségbe, hogy a férfiak vizuális típusok,így szükségük van a változó ingerekre. A csábító női öltözékek arra hivatottak, hogy változatosságot és pikantériát csempésszenek a hétköznapokba, így igenis szükség van rájuk minden pár életébe.

Az internetes vásárlás tökéletesen biztosítja az ehhez szükséges nyugalmas, kényelmes környezetet, és a teljes diszkréciót, hiszen senki sem fogja megtudni, hogy mit vásároltál, és a csomagon sem fog látszani, hogy mi van benne.

Első és legfontosabb, hogy a saját egyéniségünknek megfelelően válasszunk. A szexi fehérneműnek a figyelem felkeltés az elsődleges célja, ne essünk a ló túlsó oldalára, és ne legyünk benne közönségesek. Inkább próbáljunk meg picit provokatív, érzéki, szenvedélyes, vagy elegáns, kacér, ártatlan tulajdonságokat magunkra ruházni a kiválasztott erotikus fehérneműben.

               

Éld ki a fantáziád a szexi ruhák és szexi jelmezek segítségével!

Ne gondold, hogy csak a farsangi mulatságok ideje alatt viselhetsz jelmezt.!A különféle erotikus jelmezek  hozzájárulnak, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, hosszú idő elteltével sem. Ugyan, miért is ne játszhatnánk a hálószobában? A különféle  szerepjáték a legtöbb ember erotikus fantáziájában megtalálható, és a jelmezek segítenek megélni azokat, legyen szó akár rendőr, akár ápolónő vagy mondjuk felszolgáló játékról. Higgyétek el, sokkal izgalmasabb a hálószoba falain belül a különböző szerepjátékok izgalmát megélni, mint csak álmodozni róluk. Csak próbáljátok ki.                                           

A molett szexi fehérneműk világa

A sikeres és változatos erotikus élet nem csak az XS, S méretekkel rendelkező hölgyeknek jár! Szerencsére a férfiaknak nem csak az autóban van eltérő ízlésük, lehet szó, akár trabantról, vagy akár BMW-ről. Ugyanígy érvényes a változó ízlés a nők terén is. Vannak férfiak, akik a darázsderékra esküsznek, de vannak szép számmal olyan férfiak is, akik jobban szeretik a teltebb hölgyeket. Ezen igényeket felmérve és kiszolgálva ma már számos olyan szexi fehérnemű található nálunk, amely termékei akár 5XL-es méretig is elérhetőek!.  

Egy-két szót ejtsünk a színekről is

Az erotikus fehérneműket általában a 3 alapszínben gyártják. fehér, fekete és piros. De mit is fejezhetünk ki ezekkel s színekkel?

Fekete: Izgalmas, kihívó, kicsit talán romlott is. Hamar felkelti a férfiak kíváncsiságát. A fekete színben merészebbnek érezzük magunkat, aki gátlások nélkül készen áll a kísérletekre. Nem véletlenül ebben a színben fogy a legtöbb erotikus fehérnemű

Piros: Az erotikus szerelem színe. Hangsúlyozza a nőiességet az érzékiséget. Ez a szín igézően hat a férfiakra, igazi szenvedélyes hatást érhetünk el vele.

Fehér: Az ártatlanság és a szűziesség jelképe. A különböző csipkés megoldások segítenek kiemelni a szép nőies alakunkat. Nem csak ártatlanságot kölcsönöz, hanem szelídséget stílusos eleganciát is.