bézs fehérnemű 

13 500 Ft‎

Bézs színű csupacsipke modell, mély kialakítású, öblös mellkosarakkal és csipkével. A fazon szép mellformát alakít ki, és szélesebb típuú telt mellekre is kiváló választás.

12 900 Ft‎

Nagyon szép csipkével kombinált vékony szivacsos. merevítős, melltartó, mely kosara pamuttal bélelt és nagyon kényelmes. A felső része látványos egyedi csipke mintázattal készült. Kialakításának köszönhetően stabil támaszt ad a kebleknek, a helyükre rögzíti és maximálisan körülöleli a melleket. Magasan záródó mellkosarakkal, oldalt is magasabban záródó...

4 320 Ft‎ 5 400 Ft‎ -20%

6 000 Ft‎ 10 000 Ft‎ -40%

17 990 Ft‎

Klasszikus stílusú, masszív, széles vállpántú merevítő nélküli, tehermentesítő melltartó. Funkcionális mikroszál anyaga különlegesen stabil, kitűnően formáz és alátámaszt.

6 990 Ft‎ 7 990 Ft‎

Viki 577, Kényelmes  merevítő nélküli komfort melltartó, mely kimondottan nagy méretekben is kapható. Magasan záródó fazonnal, mely a ruha alatt szépen elrendezi a kebleket.

Mutat 1 - 32 / 32

A bézs fehérnemű, semlegességével minden szezonban megállja  a helyét. Válassz akár bézs színű melltartót, akár bézs színű alsóneműt, minden alkalomra megfelelő viselet lesz. Előnye ennek a színnek, hogy a ruha alatt nem üt át, hanem észrevétlen marad.Ebben a kategóriában azok a modelleket találod, melyek léteznek bézs, vagy test színben.