SZIVACSOS MELLTARTÓ 

Alkategóriák

oldalanként
14 000 Ft‎

Párnázott melltartó virágmintás csipkéből. A mellkosár belseje pamuttal bélelt. Függőleges merevítőkkel megerősített oldalak. Dekoratív, állítható pántok, nem levehető. A modell tökéletesen megemeli és alátámasztja a mellet.

14 760 Ft‎ 16 400 Ft‎ -10%

Kényelmes spacer melltartó a Gaia-tól mokka színben A termikusan formált mellkosaraknak köszönhetően a melltartónak nincsenek varrásai , és nem irritálja a mell finom bőrét

14 760 Ft‎ 16 400 Ft‎ -10%

Kényelmes spacer melltartó a Gaia-tól mokka színben A termikusan formált mellkosaraknak köszönhetően a melltartónak nincsenek varrásai , és nem irritálja a mell finom bőrét

11 790 Ft‎ 13 100 Ft‎ -10%

Ellenállhatalan alapdarab a vékony szivacsos kényelmes Victoria bélelt melltartó, melynek minden szekrényben ott a helye.

13 050 Ft‎ 14 500 Ft‎ -10%

Kényelmes szivacsos melltartó az Ava jól. Csipkés mellkosarakkal és kényelmes béllet fazonnal, nagyon szépen összerendezi a melleket.

Mutat 1 - 44 / 55

Hála annak, aki kitalálta, hogy egy kis béléssel itt-ott csodákat lehet művelni a mellformákkal. A szivacsos mellkosarak formázását vékony, egész felületén egyenletes vastagságú szivacs adja, a kialakítás lehet varrott vagy egyben szabott, varrás nélküli.

A magasan szabott vékony szivacsos mellkosarak szépen megemelik a mellet és megfelelő oldalsó alátámasztás adnak, biztonságosan tartják és rögzítik a melleket, a szabásvonaluk úgy van kialakítva, hogy középre rendezi és alul megtámasztja a melleket.

Általában szélesebb vállpánttal készülnek, de szép számmal vannak keskeny vállpántos, vagy akár pánt nélküli melltartó modellek is. 

Kinek ajánljuk? Ideális választás nagy mellek esetén, de átlagos vagy kisebb mellmérettel rendelkezőknek is ajánljuk. Kényelmes viselet hétköznapi alkalmakor, de mivel ennek a típusnak erőteljes az alakformáló hatása, ezért bátran felveheted szűk ruhákhoz, vagy kivágott alkalmi ruhákhoz is.

A plunge melltartók Biztonságosak, mivel elöl zártabbak, ezért még véletlenül sem buggyanhat ki a mell a kosarakból, ezen kívül a nagyobb mellkosarak miatt szép mellformát és stabil tartást biztosítanak. A méret-választás ennél a típusnál is kulcskérdés, mivel a kelleténél nagyobb mellkosarak a dekoltázs résznél elállhatnak, míg a túl szűk mellkosarakból kibuggyannak a keblek, ami nem csak látványnak nem esztétikus, de nem is kényelmes.

Nézd meg hozzá a különböző melltartó kiegészítőket is, nagyon jól kombinálhatóak, és egyedivé teheted a hatást!