MELLTARTÓ WEBSHOP 

Alkategóriák

oldalanként
9 450 Ft‎ 10 500 Ft‎ -10%

14 000 Ft‎

Párnázott melltartó virágmintás csipkéből. A mellkosár belseje pamuttal bélelt. Függőleges merevítőkkel megerősített oldalak. Dekoratív, állítható pántok, nem levehető. A modell tökéletesen megemeli és alátámasztja a mellet.

16 650 Ft‎ 18 500 Ft‎ -10%

11 400 Ft‎

Viki 577, Kényelmes  merevítő nélküli komfort melltartó 100-120-as körmérettel, mely kimondottan nagy méretekben is kapható. Magasan záródó fazonnal, mely a ruha alatt szépen elrendezi a kebleket. Kisebb körmérettel is megrendelheted lejjebb a kiegészítő termékek-re kattintva.

11 300 Ft‎

Viki 577, Kényelmes  merevítő nélküli komfort melltartó, 70-95-ös körmérettel, mely kimondottan nagy méretekben is kapható. Magasan záródó fazonnal, mely a ruha alatt szépen elrendezi a kebleket.  Nagyobb körmérettel is megrendelheted lejjebb a kiegészítő termékek-re kattintva.

5 950 Ft‎ 11 900 Ft‎ -50%

Melltartó nagyobb mellű szoptató nők számára. Mikroszálból, fényes pöttyökkel. A csészék finoman meg vannak erősítve aljzattal, belül pamut béléssel. Clic-Clac rögzítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a csészék egy kézzel történő kinyitását és rögzítését, és így a gyermek melltartó eltávolítása nélkül eteti.

3 450 Ft‎ 6 900 Ft‎ -50%

Szilikon extra-push-up nagyító betétek. Tökéletesen kibővítik, és egyidejűleg megemelik a mellteket, gyönyörű, arányos formát adva, teltséget eredményeznek.

14 760 Ft‎ 16 400 Ft‎ -10%

Kényelmes spacer melltartó a Gaia-tól mokka színben A termikusan formált mellkosaraknak köszönhetően a melltartónak nincsenek varrásai , és nem irritálja a mell finom bőrét

14 760 Ft‎ 16 400 Ft‎ -10%

Kényelmes spacer melltartó a Gaia-tól mokka színben A termikusan formált mellkosaraknak köszönhetően a melltartónak nincsenek varrásai , és nem irritálja a mell finom bőrét

10 260 Ft‎ 11 400 Ft‎ -10%

Puha kosaras  melltartó. Gyönyörű, mintás anyagból készült, finom, virágos csipkéből készült csészék felső sora.  Különösen nagyobb mellű nőknek ajánljuk. - a kosarak felső sora finom szemű hálóval, látványos hímzéssel díszítve. A rugalmas, húzásálló Lycra oldalpánttal, oldalmerevítőkkel megerősítve, nem levehető, állítható vállpántokkal - szélességük a...

11 790 Ft‎ 13 100 Ft‎ -10%

Ellenállhatalan alapdarab a vékony szivacsos kényelmes Victoria bélelt melltartó, melynek minden szekrényben ott a helye.

13 050 Ft‎ 14 500 Ft‎ -10%

Kényelmes szivacsos melltartó az Ava jól. Csipkés mellkosarakkal és kényelmes béllet fazonnal, nagyon szépen összerendezi a melleket.

0 Ft‎

Kényelmes szivacsos melltartó az Ava jól. Csipkés mellkosarakkal és kényelmes béllet fazonnal, nagyon szépen összerendezi a melleket.

17 990 Ft‎

Selymesen puha és testbarát Anita sportmelltartó, könnyű felépítéssel. Rendkívül puha mikroszál és  oldalán a speciális varrás nélküli szerkezet védi a különösen érzékeny melleket. Ajánlott érzékeny bőrű, a és allergiás bőrelváltozásokra hajlamos nők számára Tökéletes alacsony mozgásintenzitású sportokhoz, mint például a jóga A terméket káros anyagokra...

4 300 Ft‎ 8 600 Ft‎ -50%

A Wings bra! Melltartó egy újabb forradalmi újdonság a Julimex márkanévben. Ez egy profilozott habcsészével kialakított melltartó  amely a  szilikon ragasztórétegnek köszönhetően tökéletesen marad a mellén. A push-up hatás és a vállpántok hiánya garantálja a tökéletes megjelenést, kivágott, vagy hátnélküli ruhák alá.

13 230 Ft‎ 14 700 Ft‎ -10%

Ezt a melltartót szereti fogod, mert nagyon kényelmes fazonja mellett nőiesen szép és dekoratív darab.

22 790 Ft‎

Jól tartó sport melltartó modell. Innovatív szabásának következtében hatékonyan kombinálja a tökéletes tartás és az alátámasztás lehetőségét.Légáteresztő anyagok használata által kiegyensúlyozott testhőmérsékletről gondoskodik és segíti a teljesítőképességét a sportban. 

26 990 Ft‎

Nőiesség és játékosság: az Anita új Spacer melltartója puha háromszög alakú szellős kosarakkal egyesíti az elegáns fehérnemű kecsességét a szabadsággal és a kényelemmel. A bonyolult, enyhén ívelt vonalak egy mélyedő nyakkivágást kereteznek, a hevedereket finom csipkefonat díszíti. A lélegző, hőformázott kosaraknak köszönhetően az Underwire Walk ezt a...

28 989 Ft‎

Anita Abby nagyméretű melltartó, kimondottan nagy méretekre megalkotva F-J kosárméretekkel - puha kosaras, merevítős fazonban. A Big Cup Support speciális konstrukciója kivételes támogatást nyújt, ami a nagyobb mellek számára szükséges.

13 050 Ft‎ 14 500 Ft‎ -10%

Csipkés melltartó, mely kiváló fazonnal és különleges részletekkel bűvöl el. Puha kosaras merevítős melltartó fazonnal, kettős anyagrétegből. A mellkosár felső része bézs tüllből és finom csipkéből készül - sima, rugalmas szalaggal. Állítható vállpántok, nem levehetők. . Összetétel: 88% poliamid, 8% pamut, 4% elasztán

21 990 Ft‎

Anita sportmelltartó rendkívül erős támogatást nyújt az intenzív sportolás során. Professzionális sportmelltartó a legnagyobb támogatással - nagy méretekhez is. Bármely sporttevékenység során minimálisra korlátozza a mellkasi mozgásokat, miközben biztosítja az átlag feletti kényelmet.

12 060 Ft‎ 13 400 Ft‎ -10%

Kiválóan tartó sportmelltartó, mely nagyobb mellek esetén is kiváló stabilitást ás tartást ad. Puha, lélegző anyagból, mely elvezeti a nedvességet. Tökéletes kis és nagy mellekhez is. Mindennapira ajánlott melltartó, amely kiválóan emeli a melleket, A melltartó teljes egészében bársonyos mikroszálas, nagy grammtömegű anyagból készült ami használat közben...

21 141 Ft‎ 23 490 Ft‎ -10%

Kényelmes, puha, merevítő nélküli  Anita melltartó, nagy mellű nőknek. Virágos, rugalmas csipkéből, rugalmas tüllgel bélelve, kellemes bőrbarát mikroszálas anyagokból

2 480 Ft‎ 3 100 Ft‎ -20%

Csipkés és divatos mintás brazil szabású tanga alsó, igazi különleges design-al, varrás mentes szélekkel, szép csomagolásban kínáljuk.

1 300 Ft‎

Melltartópánt egy rakás divatos színben. Ne legyen gond. megfelelő színű pánt beszerzése a melltartódhoz. Könnyű le és felvétel, tartós anyagok.

14 490 Ft‎ 16 100 Ft‎ -10%

Nagyon szép csipkével kombinált szivacs nélküli merevítős, plusz oldalt merevítős melltartó. A mellkosarak kialakításának köszönhetően biztos tartást nyújtanak még nagy keblek esetén is.

14 040 Ft‎ 15 600 Ft‎ -10%

Széles vállpánttal készült merevítős melltartó, mély, öblös, szélesebb mellkosarakkal, melyek magasabban záródnak.  - csodás csipkéve és puha mellkosarakkal felső vonal tüllpoharakkal és finom csipke virágmotívummal. A Összetétel: 90% poliamid, 7% elasztán, 3% poliészter.

11 430 Ft‎ 12 700 Ft‎ -10%

Puha kosaras merevítős melltartó,  mely  tökéletes a nagyobb mellekhez is. A felső csészék átlátszó hálóból készültek, az alsó pedig sima, egységes mikroszálas anyagból készül. A belső oldal finom pamutjal bélelt.  Összetétel: 65% poliamid, 20% pamut, 15% elasztán

4 200 Ft‎

Habbetétek, ideálisak mindennapi használatra. Hatékonyan megnövelik a mell méretét hatásos megjelenést adnak a melleknek.

Mutat 89 - 132 / 151

Melltartó webshop extra széles méretsorral

A Melltartók az életünk részei, meghatározzák mindennapjaink komfortérzetét. Ezért is nagyon fontos, hogy a megfelelő darabot viseld.

Tudtad, hogy a megfelelő méret és fazon viselése közben észrevétlen, nem kényelmetlen, nem nyom, nem szúr és nem vág be sehol? Hogy megtaláld a számodra legjobbat, a felpróbálásnál következő szempontokra figyelj oda:

  • A körpánt vízszintes legyen: a háton sem szabad felugrania. Az új darab a legszűkebb kapocsban legyen bekapcsolva és szoros legyen, idővel úgyis enged valamennyit. Csak annyira legyen szoros, hogy a két ujjadat be tud csúsztatni a pánt alá.
  • A merevítő ölelje körbe a mellett: a mellek között feküdjenek rá a mellkasra, ellenőrizd, hogy hónaljban és a mellek alatt sem szúrjon vagy dörzsöljön ki.
  • A mellkosár akkor jó ha a keblek egészen kitöltik: nem áll el és nem ráncolódik, viszont a mellek nem türemkednek ki a kosarakból, sem oldalt irányba, sem felfelé. 
  • Dekoltázs a megfelelő magasságban: A melleid legyenek a megfelelő helyen, nem a nyakadba nyomva, de nem is lecsúszva a  has felé. A megfelelő helyre beállított keblek sokat segítenek sz öltözködésben és az esztétika megjelenésben.
  • A vállpántok legyenek beállítva: Ez az utolsó lépés, ne felejtsd el szorosra húzni a vállpántokat sem! Csak így fogod látni, hogy mennyire képes tartani az adott modell.

A melltartó szerepe

A melltartó alapvető feladata méretétől függetlenül az, hogy megfelelő támogatást nyújtson a melleknek. Azonban nem csak támasztásra, hanem a mellek kívánságunk szerinti alakítására is szükségünk van, és ezer is kapható annyi féle melltartó típus.

Vizuálisan csökkenteni vagy nagyítani lehet a kebleket a fazon függvényében. Melltartó fazonok széles palettája áll azok rendelkezésére akik nem akarják megmutatni a mellüket és a dekoltázsukat: szivacs nélküli kényelmi melltartók, merevítős fullcup melltartók vagy kimondotta mellkisebbítő melltartók. A végső hatás az adott melltartó mellkosarainak alakjától és a mell formájától függ. Azoknak a hölgyeknek, akik hangsúlyozni akarják a mellüket, nagy választékban kínálunk szivacsos melltartókat push up, plunge vagy félkosaras fazonokban. 

A kulcs a megfelelő méretválasztás!

A megfelelő fazon választása mellett a siker a méret kiválasztásán múlik. Csakis akkor fog megfelelően állni, ha a pontos méretet rendeled meg. Hogy a melltartó webshop kínálatában eligazodj, ajánljuk a melltartó mérettáblázatot, mellyel meghatározhatod a valódi és jelenlegi méretedet. 

Akciók, és nagyszerű árak

Mi is szeretjük az akciókat, az olcsó árakat ezért ha csak tehetjük a legjobb ajánlatokat biztosítjuk számodra. Keresd a  hetente váltakozó leárazásokat a termékoldalon.

 A kívánt összhatáshoz, a válassz hozzá illő női bugyit, női tangát, vagy akár trükkös alakformáló fehérneműt is. A minőség miatt nem kell aggódnod, mert csak megbízható európai fehérnemű-gyártó termékeit találod meg aZ Adora webáruház kínálatában!