MEREVÍTŐ NÉLKÜLI MELLTARTÓ 

oldalanként
17 990 Ft‎

Klasszikus stílusú, masszív, széles vállpántú merevítő nélküli, tehermentesítő melltartó. Funkcionális mikroszál anyaga különlegesen stabil, kitűnően formáz és alátámaszt.

6 990 Ft‎ 7 990 Ft‎

Viki 577, Kényelmes  merevítő nélküli komfort melltartó, mely kimondottan nagy méretekben is kapható. Magasan záródó fazonnal, mely a ruha alatt szépen elrendezi a kebleket.

6 990 Ft‎ 7 990 Ft‎

Viki 577, Kényelmes  merevítő nélküli komfort melltartó, mely kimondottan nagy méretekben is kapható. Magasan záródó fazonnal, mely a ruha alatt szépen elrendezi a kebleket.

Mutat 29 - 39 / 39

A merevítő nélküli melltartók elsődleges célja a kényelem. A tartást itt nem segíti a beépített merevítő ezért csakis a melltartó anyaga és szabása a felelős azért, hogy a mellek megfelelően legyenek megtámasztva. Éppen ezért a merevítő nélkül készült melltartóknál az anyagminőség különösen fontos.

A merevítő nélküli melltartók legfontosabb tulajdonságai

A melltartók hagyományosan valamilyen megerősítéssel készültek, mint amilyenek a régi fűzők halcsontjai voltak. A technológiai fejlődés, és az erős masszív alapanyagok megjelenése, és a modern varrógépek teszik lehetővé, hogy ma már kemény merevítés nélkül is tudnak olyan jól tartó fehérneműt gyártani, melyek nagyobb melleken is megállják a helyüket. Ezt a melltartó fajtát elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akiket zavar a merevítő, vagy valamilyen oknál fogva nem hordhatnak merevítős melltartót, és a kényelemért cserébe megkötik azt a kompromisszumot, hogy a keblek kevésbé lesznek alátámasztva, megemelve és középre rendezve, vagyis alacsonyabban lesz a dekoltázs. Mivel ezek a melltartók merevítő nélküliek, helyettük a szélesebb váll és hátpántok, és a sűrű szövésű anyagok segítik a megfelelő tartást. Így aki a merevítő nélküli fazon mellett dönt, azzal is számolnai kell, hogy a szélesebb vállpántok miatt nem lesz annyira kecses és trendi a melltartó, mint a merevítős típusok esetében.

Kulcskérdések a választásnál

A kiválasztásánál vedd figyelembe hogy milyen stílust keresel, mennyire vagy konzervatív, vagy inkább modern stílust szeretnél? Az elől nagyon zárt, magasan szabott komfort fazonok kényelmesek ugyan, és mivel jól körbefogják a melleket megfelelően tartanak is, de csak zártabb fazonú ruhákhoz hordhatók. A kimondottan széles vállpántok nagyszerű segítséget nyújtanak a nagy mellek miatt érzett teher viselésében, de nem minden ruhához viselhetőek, például nem mutatnak jól egy kivágott nyári ruhához sem, mert jobban kilátszanak a ruha szélesebb nyakkivágásában.

A pamut merevítő nélküli melltartó is keresett a kategóriában, de a 100% pamutból készült melltartókkal vigyázz, mert nem fogják megtartani a méretüket a használat során. Gondolj arra is, hogy  kiábrándító és szomorú látvány, egy többszörösére kinyúlt melltartó egy amúgy is nagy mellen. Ha ragaszkodsz a pamuthoz, akkor válasz inkább valamilyen kevert szálas alapanyagot, vagy olyan modellt, ami a mellkosarak belső oldalán pamuttal bélelt, de a pántok és a mellkosarak már valamilyen nyúlásnak ellenálló alapanyagból.

Mi a helyzet a mellkosarak kialakításával? Általában szivacs nélküli merevítő nélküli melltartókat gyártanak, de azért lehet köztük vékony szivacsos típust is találni, ezek egy picit intenzívebb mellemelő hatást nyújtanak. Ilyenek  a merevítő nélküli előformázott melltartók, melyek valamilyen vékony béléssel esetleg szivaccsal készülnek, ezáltal biztosítják a szükséges tartást. Nagy előnyük, hogy szűk ruhák alá is viselhetőek, mivel egyáltalán nem látszanak át. Ebből a típusból nagyon sokrétűen használható sportmelltartók is kaphatóak, melyek egyesítik a bélelt és a merevítő nélküli melltartók előnyeit, mivel szintén kényelmi melltartónak készülnek, de olyan anyagokból melyek képesek elvezetni az izzadást, és kiválóan szellőzni. A merevítő nélküli push up melltartók is divatba jöttek, de ezeket csak kis mellméretre ajánljuk.

A melltartó kiegyészítők is jó szolgálatot tehetnek

A fazont személyre is szabhatod különböző melltartóhoz csatlakoztatható kiegészítő segítségével, ezeket nem árt átnézned, ha egy kicsit teste szeretnéd szabni a melltartódat, esetleg aszimetrikusak a melleid, se azt szeretnéd, hogy sehol se álljon el a mellkosár. Nagyobb méreteknél főként a hátoldali melltartó toldópánt és a vállpánt alá helyezhető szivacsos komfort párna jöhet segítségedre.