MELLTARTÓ WEBSHOP 

Alkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 44 / 154

Melltartó webshop extra széles méretsorral

A Melltartók az életünk részei, meghatározzák mindennapjaink komfortérzetét. Ezért is nagyon fontos, hogy a megfelelő darabot viseld.

Tudtad, hogy a megfelelő méret és fazon viselése közben észrevétlen, nem kényelmetlen, nem nyom, nem szúr és nem vág be sehol? Hogy megtaláld a számodra legjobbat, a felpróbálásnál következő szempontokra figyelj oda:

  • A körpánt vízszintes legyen: a háton sem szabad felugrania. Az új darab a legszűkebb kapocsban legyen bekapcsolva és szoros legyen, idővel úgyis enged valamennyit. Csak annyira legyen szoros, hogy a két ujjadat be tud csúsztatni a pánt alá.
  • A merevítő ölelje körbe a mellett: a mellek között feküdjenek rá a mellkasra, ellenőrizd, hogy hónaljban és a mellek alatt sem szúrjon vagy dörzsöljön ki.
  • A mellkosár akkor jó ha a keblek egészen kitöltik: nem áll el és nem ráncolódik, viszont a mellek nem türemkednek ki a kosarakból, sem oldalt irányba, sem felfelé. 
  • Dekoltázs a megfelelő magasságban: A melleid legyenek a megfelelő helyen, nem a nyakadba nyomva, de nem is lecsúszva a  has felé. A megfelelő helyre beállított keblek sokat segítenek sz öltözködésben és az esztétika megjelenésben.
  • A vállpántok legyenek beállítva: Ez az utolsó lépés, ne felejtsd el szorosra húzni a vállpántokat sem! Csak így fogod látni, hogy mennyire képes tartani az adott modell.

A melltartó szerepe

A melltartó alapvető feladata méretétől függetlenül az, hogy megfelelő támogatást nyújtson a melleknek. Azonban nem csak támasztásra, hanem a mellek kívánságunk szerinti alakítására is szükségünk van, és ezer is kapható annyi féle melltartó típus.

Vizuálisan csökkenteni vagy nagyítani lehet a kebleket a fazon függvényében. Melltartó fazonok széles palettája áll azok rendelkezésére akik nem akarják megmutatni a mellüket és a dekoltázsukat: szivacs nélküli kényelmi melltartók, merevítős fullcup melltartók vagy kimondotta mellkisebbítő melltartók. A végső hatás az adott melltartó mellkosarainak alakjától és a mell formájától függ. Azoknak a hölgyeknek, akik hangsúlyozni akarják a mellüket, nagy választékban kínálunk szivacsos melltartókat push up, plunge vagy félkosaras fazonokban. 

A kulcs a megfelelő méretválasztás!

A megfelelő fazon választása mellett a siker a méret kiválasztásán múlik. Csakis akkor fog megfelelően állni, ha a pontos méretet rendeled meg. Hogy a melltartó webshop kínálatában eligazodj, ajánljuk a melltartó mérettáblázatot, mellyel meghatározhatod a valódi és jelenlegi méretedet. 

Akciók, és nagyszerű árak

Mi is szeretjük az akciókat, az olcsó árakat ezért ha csak tehetjük a legjobb ajánlatokat biztosítjuk számodra. Keresd a  hetente váltakozó leárazásokat a termékoldalon.

 A kívánt összhatáshoz, a válassz hozzá illő női bugyit, női tangát, vagy akár trükkös alakformáló fehérneműt is. A minőség miatt nem kell aggódnod, mert csak megbízható európai fehérnemű-gyártó termékeit találod meg aZ Adora webáruház kínálatában!